12 / 05 / 2024

Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

Zincir marketlerin yılın başında açıkladığı fiyat sabitleme kararının ardından pek çok market bu harekete katılacağını açıklamış, ardından uygulama genişleyerek tekstilciler ve restoranlardan da uygulamaya katılacaklarını duyurmuştu. Son olarak toptancılar da fiyat sabitleme uygulamasına dahil olaca



İstoç’un İstanbul ticaretinin kalbinin attığı yer olduğunu vurgulayan Ahmet Acar, kentin ihracatının 3’te birinin burada gerçekleştiğini ifade etti.

 Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

TÜKETİCİLERE FİYAT ARTIŞINI YANSITMAMAK İÇİN

 Hırdavat, züccaciye, otomotiv ve kırtasiye olmak üzere 42 meslek grubunun burada faaliyet gösterdiğini aktaran Acar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu sektörlerin tümünün Türkiye için katma değeri oldukça fazla. İstoç Avrupa’nın ve bölgesinin ikinci en büyük ticaret merkezi unvanına sahip. Doğrudan 100 bin kişiye istihdam yaratan merkezimiz, dolaylı yoldan da 400 bin kişiye istihdam sağlıyor. Toptan ticaretin ağırlıklı olduğu İSTOÇDER olarak yılbaşı öncesinde yer alan fiyatlarımızı şubat sonuna kadar devam ettirme kararı verdik. Bildiğiniz üzere asgari ücrete gelen zammın fiyatlardaki yansıması yüzde 5, ürün gamına ve sektörlere göre yüzde 10-20 ağırlığında, işçiliğe göre de yüzde 25 olarak gerçekleşecekti. Ancak dayanma gücümüzü ortaya koyarak perakendecilerin tüketicilere fiyat artışını yansıtmaması için fiyatlarımızı sabitleme kararını verdik.

Fiyat sabitleme kampanyası büyüyor, açıklamalar birbiri ardına geliyor! Şekerde de fiyat sabitleniyor!

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

Yenilenmiş ve uygun fiyatlı! Samsung S8 akıllı telefon 4.599 TL! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Altın kahini İslam Memiş’ten son dakika! “Zengin olmak isteyen asıl onu alsın! Dillere destan olacak!”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön