18 / 05 / 2024

Fiyatı en çok azalan ürün belli oldu! Maç severler hayata küstü

Fiyatı en çok azalan ürün belli oldu! Maç severler hayata küstü

Eylül ayına girdik ama Ağustos ayında eğlence alanındaki harcamalarda en çok pahalanan etkinlik biletinin en olduğunu merak ediyor musunuz? Maç severler hayata küstü. Çünkü Ağustos ayında en çok fiyatı artan harcama maç giriş bileti oldu.



Fiyatı artan ürünleri sıraladık. Peki fiyatı en fazla azalan ürün ne? Listeye baktığımızda Ağustos ayında gıda harcamalarına bakında fiyatı en çok azalan ürünün şeftali olduğu ortaya çıkıyor. Şeftali fiyatındaki gerileme oranı yüzde 32.39… Fiyatı azalan diğer ürünlere baktığımızda ise yine gıda harcamaları başlığı altında yüzde 23.71 ile erik fiyatı, yüzde 22.18’lik oran ile üzüm, yüzde 21.59 ile armut var. Armuttan sonra fiyatı azalan bir diğer ürün de biber. Biberin fiyatındaki gerileme oranı yüzde 16.87 olarak belirtilmiş. Biberden sonra fiyatı azalan diğer ürün yüzde 16.87’lik gerileme oranı ile karpuz. Listedeki son ürün ise yüzde 16.83 ile taze fasulye oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön