05 / 05 / 2024

Flaş! Emekli promosyonlarına Ocak zammı! Promosyon ödemeleri o rakamın da üzerine çıkıyor!

Flaş! Emekli promosyonlarına Ocak zammı! Promosyon ödemeleri o rakamın da üzerine çıkıyor!

Bankaların emekli promosyon kampanyaları günden güne artarak devam ediyor.



OCAK 2023 EMEKLİ ZAMMI İÇİN TAHMİNLER ORTAYA ÇIKTI!

2022 yılı enflasyon rakamları sonrası milyonlarca kişinin gelirini belirleyecek olan Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı ortaya çıkacak. Bununla birlikte Temmuz zammı sonrası 2022 yılı için ilk enflasyon beklentisi ve tahminleri şimdiden yapılmaya başlanmış durumda.

MERKEZ BANKASI PİYASA KATILIMCILARI ANKETİ'NİN SONUÇLARINA GÖRE ENFLASYON BEKLENTİSİ YÜZDE 70,60 

Merkez Bankası'nın 2022 yılı Ağustos ayı Piyasa Katılımcıları Anketi, reel sektör ve finansal sektör temsilcileri ile profesyonellerden oluşan 41 katılımcı ile sonuçlanırken, sene sonu enflasyon tahmini yüzde 70,60 gerçekleşti.

ANKET SONUCUNA GÖRE SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİ OCAK ZAMMI; YÜZDE 19,84 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın verilerine göre 6 aylık enflasyon oranı  yüzde 19,84 olarak hesaplandı. Eğer bu hesap doğru çıkarsa SSK ve Bağ-Kur emekli Ocak zammı yüzde 19,84 olacak ve maaşlardaki senelik artış yüzde 70'in üzerine çıkacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön