27 / 04 / 2024

Flaş flaş! 18’e yüklenen dolar kaç lira olacak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı

Flaş flaş! 18’e yüklenen dolar kaç lira olacak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı

Doların 18 lira bandına girmesine ramak kalmışken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den iddialı bir paylaşım geldi. Dolar ne kadar olacak? İşte detaylar…



“5 – 6 YIL SONRA ASIL KORKU FİLMİ GELECEK”

Ünlü ekonomist geçtiğimiz günlerde resmi Youtube kanalında yayınladığı video ile önümüzdeki yıllara dair tedirginlik verici cümleler kullanmıştı.

Geçer, "Piyasanın çok üstünde enflasyon gelecek diye söylemiştim. Geldi. Hikaye, çok basit. Makro grafiklere bakıyorum. İhtiyacın olduğu parayı sat ama dolar alma" demişti.

Selçuk Geçer, TL'nin değer kaybedeceğini söyleyerek şu ifadelere dile getirmişti:

"Konut çok büyük bir balon haline gelmiş durumda. İhtiyacım yok ise konut almam. Bu sahte bir kriz. 2023 - 2024'te ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Bu kriz atlatıldıktan sonra acayip bir refah gelmiş olacak. 5  -6 yıl sonra asıl korku filmi gelecek."

YIL SONU İÇİN “35 TL” DEMİŞTİ

Geçer, tüm bunların yanı sıra doların yıl sonu için 30 lirayı bile görmesinin olumlu bir gelişme olacağına vurgu yaparken, "Vatandaşta harcayacak para yok. Batık kredi miktarı daha da artacak. Enflasyon beklentisi her gün daha artacak. Dolar 25 - 30 lirayı görürsek öpüp, başımıza koyalım. Yılın sonunda 30 - 35 lira ile kapatacağız. Hatta üç haneleri bile görebiliriz” ifadelerini kullanmıştı.

 Flaş flaş! 18’e yüklenen dolar kaç lira olacak? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 16.40’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,79 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 986 Türk Lirası değerinde.

İş arayanlara müjde! Bakanlık 8.500 liraya personel ve işçi arıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Huawei P50 Pro’nun indirimli fiyatına inanamayacaksınız! 4 bin 500 lira indirim! Huawei P50 Pro’nun indirimli fiyatı

Üniversiteye girecek adayların dikkatine! Türkiye’de en kolay iş bulan meslekler belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön