02 / 05 / 2024

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Altın fiyatları son 2 yılın en dip seviyelerine kadar geriledi. Ons altın dün 1700 doların altına düşerek 1695 dolardan işlem gördü. Altın fiyatları için flaş haber şimdi geldi. Altının gerçek değeri açıklandı.



BUGÜN KRİTİK GÜN...

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan kritik kararda. Bugün ise saat 15:15’te Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz artırım hamlesi gerçekleşecek.  ECB geçen ay 50 baz puan artırım ile son 11 yılın ilk faiz hamlesini gerçekleştirmişti. Bankanın bu ay 75 baz puanlık bir hamle ile sıkılaşma ivmesini artırması gündemde yer alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön