28 / 04 / 2024

Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Towers adres bilgileri!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Folkart Towers adres bilgileri ve telefon numarası şöyle: Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı / İZMİR - Folkart Towers satış ofisi telefon numarası: 444 22 78



2 blok halinde hayata geçirilen  Folkart Towers  projesi İzmir'in Bayraklı bölgesinde inşa ediliyor.  Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Towers Evlerinde yer alan bloklar 46 katlı olarak tasarlandı.


Folkart Towers adres bilgileri 'nden önce projenin detaylarıdan bahsedelim. 2014'de tamamı teslim edilecek olan Folkart Towers  İzmir  projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin bulunduğu Folkart Towers İzmir projesinde yer alan bloklardan ilk ise bu yılın sonunda sahiplerine teslim edilecek.


Folkart Towers Evlerinde yer alan konutlar 80 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Folkart Towers satış fiyatları bilgisinden önce projede yer alan sosyal alanlardan bahsedelim.


Folkart Towers Evlerinde fitness center, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve sauna gibi alanlar yer alıyor. Folkart Towers satılık daire fiyatları bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Folkart Towers fiyat listesi:

Şehir manzaralı 1+1 daireler 196 bin dolardan,

Deniz manzaralı 1+1 daireler 255 bin dolardan başlıyor. Folkart Towers adres bilgileri şöyle:


İzmir Folkart Towers nerede?

Folkart Towers adres bilgileri: Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı-İZMİR


Bayraklı Folkart Towers ulaşım krokisi:

Folkart Towers adres bilgileri!


İzmir Folkart Towers satış ofisi telefon numarası:

Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön