28 / 04 / 2024

Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Towers adres bilgileri!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Tower

Folkart Towers adres bilgileri dahilinde projenin lokasyonu Bayraklı-İzmir olarak belirtiliyor. Folkart Towers projesinin içeresindeki konutlar minimum 2 bin 850 dolarlık metrekare birim bedeli ile satılıyor...





 İzmir'in Bayraklı ilçesinde yer alan Folkart Towers projesi  Folkart Yapı  tarafından yükseliyor. Yapımına 2011 yılının Haziran ayında başlanan Folkart Towers adres bilgileri 'ni ayrıntılı olarak haberimizin devamında inceleyebilirsiniz. 


Folkart Towers  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak değişim gösteren daire seçeneklerinden oluşuyor.  2 blok halinde inşa edilen Folkart Towers projesinin kuleleri 46'şar katlı olarak tasarlandı. 


Folkart Towers adres bilgileri!


27 bin metrekare inşaat alanında yükselen Folkart Towers adres bilgileri 'nin ayrıntıları şu şekilde: 


Folkart Towers adres bilgileri:


Folkart Towers adres bilgileri (açık adresi): Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı-İZMİR


Folkart Towers 'da zemin katlar alışveriş alanı olarak tasarlandı. Projedeki  18'inci ve 43'üncü kat arasında ofisler bulunuyor. 210 adet rezidans daireden oluşan Folkart Towers 'ta dairelerin alan büyüklüğü 80 ile 220 metrekare arasında değişim gösteriyor. 


Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olmanın mümkün olduğu Folkart Towers ne zaman teslim? sorusu için şu yanıt veriliyor: 


Folkart Towers adres bilgileri!


Folkart Towers ödeme: 


Folkart Towers ödeme seçenekleri dahilinde firma bünyesinde sunulan seçeneklerle ya da banka kredisi ile projede yer almak mümkün. Folkart Towers ne zaman teslim? sorusunun detayları şöyle: 


Folkart Towers projesinin A bloğu 2013 yılının sonunda, B bloğu ise 2014 yılının Nisan ayında teslim edilecek. 


Telefon: 444 22 78

Web adresi: http://www.folkarttowers.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön