28 / 04 / 2024

Folkart Towers ulaşım

Folkart Towers ulaşım

İzmir 'in akıllı ikiz kuleleri Folkart Towers 'ta yangın söndürme sistemlerinin anında devreye girmesiyle yangın çıkmadan önlendi.

Folkart Towers’da B Kulesi sahiplerine teslim edilmeye başladı!

Avrupa’nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers’ın 2. Etabı da bitti ve B Kulesi sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Rezidanslarda yaşayan ve ofislerde çalışan sayısı arttıkça hayat daha hareketli ve renkli olmaya başladı.

Folkart Towers'dan yaşam merkezi atağı!

İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta, sağlık ve spor temalı bir yaşam merkezi kuruluyor. Carrera Fitness & SPA Merkezi için Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı işbirliği anlaşması imzaladı.

Folkart 10 yılda 16 milyar dolar yatırımla öncü oldu!

Folkart Towers'da yaşamın başlaması ve sunduğu olanaklar bölgeye ilgiyi daha da arttırdı. Kulelerde kiralamaların da hızlı olması yatırımcıları da bölgeye çeken unsurlardan sadece biri oldu.

Folkart Yapı Folkart Towers adres!

Folkart Yapı Folkart Towers adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi!

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi şehir manzaralı dairelerde 196 bin dolardan başlarken, deniz manzaralı dairelerde 255 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Folkart Towers projesi 46 katlı 2 kule olarak inşa ediliyor...

Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Towers adres bilgileri dahilinde projenin lokasyonu Bayraklı-İzmir olarak belirtiliyor. Folkart Towers projesinin içeresindeki konutlar minimum 2 bin 850 dolarlık metrekare birim bedeli ile satılıyor...

Folkart Towers'ta teslimler Aralık'ta!

İzmir'de inşa edilen Folkart Towers, Aralık'ta sahipleriyle buluşuyor 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen 200 metre yüksekliğindeki iki kuleden oluşan Folkart Tovvers konutlarının yüzde 70'i şimdiden satıldı...

Bayraklı Folkart Towers nerede?

İzmir Bayraklı Folkart Towers nerede sorusunun yanıtı şöyle: Manas Bulvarı Adalet Mahallesi No:37 Bayraklı/İZMİR - Folkart Towers satış ofisi telefon numarası: 444 22 78

Bayraklı Folkart Towers fiyatları!

Bayraklı Folkart Towers fiyatları kapsamında 81 metrekare ile 108 metrekare arasında değişen alanlara sahip 1 oda 1 salon konutların fiyatları 254 bin dolardan başlangıç gösteriyor

İzmir Folkart Towers telefon!

İzmir Folkart Towers telefon numarası ve açık adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir Bayraklı Folkart Towers satılık daireler 196 bin dolardan başlayarak konut alıcılarına sunuluyor...

Folkart Towers ulaşım!

Folkart Towers ulaşım bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Folkart Towers nerede?

Folkart Towers nerede sorusunun yanıtı hem adresli hem de krokili bir şekilde haberimizde yer alıyor

İzmir Folkart Towers adres bilgileri!

İzmir Folkart Towers adres bilgileri haberimizde hem açık adres hem de krokili bir şekilde yer alıyor

Folkart Yapı Folkart Towers satış ofisi!

Folkart Yapı Folkart Towers satış ofisi; Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi, Bayraklı, İzmir'de konumlandırılıyor

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım!

1+0 evlerin 40 metrekareden başladığı proje toplam 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım!

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım bilgilerine göre proje; İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselecek. 3 bloktan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bayrak Towers ulaşım!

Toplam 1600 adet dairenin yer aldığı proje inşaat alanı 270-300 bin metrekare olarak belirlendi. Bayrak Towers ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Folkart Bornova Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ulaşım!

Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı tarafından İzmir ‘in Bornova ilçesinde hayata geçiliyor. Bornova Folkart Life Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir 'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Towers ulaşım Haberi

Folkart Towers ulaşım

İzmir'in ikiz kuleleri Folkart Towers'ın A Kulesinde, 03.00 sıralarında, bakımda olan bir asansörün fan motorunun alev alması sonucu binalarda bulunan gelişmiş yangın söndürme sistemleri anında devreye girdi. Bina içerisinde kullanılan dedektörler tüm katlarda noktasal tespit yapılmasını sağlayarak yangının başladığı yeri anında tespit etti ve yangın yayılmadan kontrol altına alındı. Bina yetkilileri tedbir amaçlı İzmir Büyükşehir Belediyesi AKS 110 İtfaiye Müdürlüğü'ne yangın ihbarında bulundu ve itfaiye ekipleri de kontrol amacıyla A Kuleye geldi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında olumsuzluk yaşanmadı. 



FACİA OLABİLİRDİ 

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak konu ile ilgili bir açıklama yaparak, "Başka bir yerde yaşansa faciaya dönüşebilecek bir olayı binalarımızda kullanılan güvenlik sistemleri sayesinde hasarsız atlattık. Bu olay akıllı binalarda kullanılan güvenlik sistemlerinin önemini bir kez daha...