02 / 05 / 2024

Folkart Yapı ve Altınordu ile 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attı!

Folkart Yapı ve Altınordu ile 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attı!

Altınordu, Folkart ile forma reklamı anlaşması Altınordu Başkan Vekili İbranim Görücüoğlu ve Futbol Direktörü Murat Dizdar, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile bir araya gelerek 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attılar.




Şirketleşme sürecinin ardından kazanılan şampiyonluk,  altyapı ve tesis hamleleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Altınordu, inşaat sektörünün lider firmalarından Folkart ile forma reklamı anlaşması Altınordu Başkan Vekili İbranim Görücüoğlu ve Futbol Direktörü Murat Dizdar, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile bir araya gelerek 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attılar.


Görücüoğlu ve Dizdar, Sancak’a önünde Folkart reklamının bulunduğu yeni sezon formasından hediye ettiler. Sancak’ın İzmir’deki spor kulüplerine uzun süredir önemli destekler verdiğini hatırlatan Görücüoğlu, “Bizim de kalbimiz, Folkart gibi yükseklerde atıyor. Bu iş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi. 


Kendisini artık “İzmirli” olarak gördüğünü söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ise “İzmir’de kazandığımızı yine İzmir’e vermek gibi bir misyonumuz var” diyerek, “Bu iş birliklerini yapmayı, İzmir’de yatırımları olan bir firma olarak görev olarak görüyoruz. Görücüoğlu sayesinde  Altınordulu da oldum. Kırmızı-lacivert renklerin yeri artık bende başka” yorumu yaptı.




Ege Telgraf


Geri Dön