29 / 04 / 2024

Fon Grup Sweet Life Center projesinin yüzde 65'i satıldı!

 Fon Grup Sweet Life Center projesinin yüzde 65'i satıldı!

Firma: Fon Grup

Proje: Sweet Life Center

Avantajlı fiyatlarla satışların devam ettiği Sweet Life Center’da ev - ofis dairelerin yüzde 65’i sahiplerini buldu. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeye yatırımcılardan yoğun ilgi geliyor.




FON Grup’un Pendik Kurtköy’de inşasına devam ettiği Sweet Life Center, iş dünyasına kazançlı yatırım imkânları sunuyor. 202 adet bağımsız bölümden oluşan projede  Fon Grup  finansman desteği ile peşin fiyatına 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Yüzde 65’inin sahiplerini bulduğu Sweet Life Center’da 119 bin liradan başlayan avantajlı fiyat uygulaması ay sonuna kadar devam edecek.


İş yaşamını keyifli bir konseptle sunan Sweet Life Center’da ayrıcalıklı rezidans hizmetleri bulunuyor. Konforlu ve prestijli ofis konseptiyle hayata geçirilen projede herkesin kullanımına açık olarak planlanan kat bahçeleri, özel peyzaj alanları, yoğun iş temposunda nefes aldıracak. Bu alanlar ayrıca çeşitli kutlama, parti, kokteyl gibi etkinliklerde de hizmet verecek.


30 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Sweet Life Center’da 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulmasının yanı sıra; uzun vade isteyen alıcılar uygun faiz oranlarıyla 120 aya kadar banka kredisi de kullanılabiliyor. Geniş ve ferah kullanım alanları sunan projenin ev - ofis dairelerinin büyüklüğü ise 40 metrekareden 600 metrekareye kadar çeşitlilik gösteriyor.


İŞ STRESİNE HAVUZ MOLASI


Yüzme havuzuyla çalışanların işten bunaldığı anlarda keyifli bir mola vermelerini sağlayacak olan Sweet Life Center’da, panoramik manzaraya hakim restoran, mini golf sahası, spor salonu ve fitness merkezi de yer alıyor.


Tüm ihtiyaçların göz önüne alınarak hazırlandığı projenin teknolojik donanıma sahip toplantı salonları ve Sweet Club ayrıcalığı iş hayatının yoğun temposunda işleri rahatlatacak birçok danışmanlık ve asistanlık hizmeti sunacak.


7/24 resepsiyon hizmeti, hukuki konularda danışmanlık, teslimat, kurye hizmetleri ve teknik destek gibi birçok hizmet “Sweet Club” üyelerinin ayrıcalıkları arasında yer alıyor.


 Fon Grup Sweet Life Center projesinin yüzde 65 i satıldı!


SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI'NA SATIŞTA OLAN EN YAKIN PROJE


Türkiye'nin en hızlı gelişen havaalanı olan Sabiha Gökçen Havaalanı, Sweet Life Center'a sadece yürüme mesafesinde. Hava Lojistik merkezi ve Hava bakım merkezi HABOM'un da gelmesi ile Sabiha Gökçen Havaalanı sadece ulusal değil uluslararası arenada lojistik firmaları ve havacılık firmalarına hizmet veren dev bir tesis haline geliyor. Proje İBB plan verilerine göre şehir içi gümrüklerin ve lojistik antrepoların Sabiha Gökçen Havaalanı ve Teknopark yanında yer aldığı dev bir araziye kuruluyor.


TÜRKİYE’NİN TEKNO ÜSSÜNÜN KOMŞUSU


2014 yılında tamamlanması planlanan Sweet Life Center, bilim ve iş dünyasının karşılıklı etkileşim içerisinde bulunacağı bir merkez olan, Türkiye’nin ilk silikon vadisi “Teknopark Teknoloji Üssü”ne en yakın proje olma özelliğine sahip. 250 hektarlık bir arazide hayata geçirilen Teknopark, tamamlandığında 30 bin kişinin çalışacağı bir inovasyon ve ar-ge merkezi olacak.


İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Pendik – Kurtköy’ün merkezinde, tüm gelişmelerin odağında konumlandırılan Sweet Life Center ulaşım avantajlarıyla da öne çıkıyor.


E5 Otoyolu'na 8 dk, TEM Otoyolu'na 2, dk, Ataşehir Finans Merkezi’ne 8 dk, Pendik Marina’ya 10 dk mesafesiyle de avantaj sağlayan proje aynı zamanda Sabiha Gökçen Havaalanı’nın da yanı başında yer alıyor.


Yenişehir Mah. Millet Cad. Sümbül Sok. No:6 Kurtköy / İstanbul

0216 482 68 35

www.sweetlifecenter.com


projeye sor



Geri Dön