16 / 05 / 2024

sweetlife

sweetlife

Avantajlı fiyatlarla satışların devam ettiği Sweet Life Center’da ev - ofis dairelerin yüzde 65’i sahiplerini buldu. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeye yatırımcılardan yoğun ilgi geliyor.

Sweetlife Center Kurtköy'de 36 ay vade farksız! 119 bin TL!

Ayrıcalıklı ev - ofislerin yer aldığı ve 202 bağımsız alandan oluşan Sweet Life Center’da FON Grup finansman desteği ile peşin fiyatına 36 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Ayrıca müşteriye yansıyan %18’lik KDV’nin yarını da FON Grup karşılıyor...

sweetlife Haberi

sweetlife


FON Grup’un Pendik Kurtköy’de inşasına devam ettiği Sweet Life Center, iş dünyasına kazançlı yatırım imkânları sunuyor. 202 adet bağımsız bölümden oluşan projede FON Grup finansman desteği ile peşin fiyatına 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Yüzde 65’inin sahiplerini bulduğu Sweet Life Center’da 119 bin liradan başlayan avantajlı fiyat uygulaması ay sonuna kadar devam edecek.


İş yaşamını keyifli bir konseptle sunan Sweet Life Center’da ayrıcalıklı rezidans hizmetleri bulunuyor. Konforlu ve prestijli ofis konseptiyle hayata geçirilen projede herkesin kullanımına açık olarak planlanan kat bahçeleri, özel peyzaj alanları, yoğun iş temposunda nefes aldıracak. Bu alanlar ayrıca çeşitli kutlama, parti, kokteyl gibi etkinliklerde de hizmet verecek.


30 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Sweet Life Center’da 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulmasının yanı sıra;...