13 / 05 / 2024

Ford Focus'dan 10 bin TL'lik indirim! İşte mart ayı 2022 fiyat listesi...

Ford Focus'dan 10 bin TL'lik indirim! İşte mart ayı 2022 fiyat listesi...

Ford'dan otomobil sevenleri heyecanlandıracak haber geldi. Ford Focus modeli için mart ayına özel indirim kampanyası düzenledi. Peki Ford Focus mart 2022 fiyat etiketleri nasıl? İşte Ford Focus güncel fiyat listesi...



Ford Focus dan 10 bin TL lik indirim! İşte mart ayı 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan otomobil sektörünü de olumsuz yönde etkilendi. Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışları nedeni ile otomobil sahibi olamayacağım diye üzülenlere Ford'den sevindirici haber geldi. Ford, mart ayına özel fiyat listesini güncelleyerek bir indirim kampanyası yaptı.

2022 senesi ile birlikte gelen zamlarla araç alamayacağım diye üzülenler dikkat! Ford, Focus modelinde şubat ayı fiyatlarına istinaden tam 10.000 TL indirim yaptı. Ford, sıfır otomobil seçenekleri ve uygun fiyat etiketleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ford Focus dan 10 bin TL lik indirim! İşte mart ayı 2022 fiyat listesi...

İşte Ford Focus modelinin özellikleri

 Otomobil, dış tasarımı ve motor gücüyle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Ergonomik tasarımı, geniş iç mekanı ve karakteristik çizgileri ile kullanıcılarına üst düzey konforlu bir alan yaratıyor. Ford, Focus modelinde 6 veya 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte yüksek yakıt tasarruflu motor seçeneklerini de bir arada sunuyor. Yaya ve bisikletli algılama özellikli çarpışma önleme yardımcısı gibi yol güvenliğini arttıran üst düzey teknolojiler ile tasarlandı.

Ford Focus dan 10 bin TL lik indirim! İşte mart ayı 2022 fiyat listesi...

Standart baz donanımı seviyesinde olan Trend X model, konfor ve güvenliği birleştirerek dur kalk fonksiyonu ile geliştirilmiş adaptif hız kontrol sistemi ve aktif park asistanı gibi sürücü destek sistemleri ile otomobil severlerin karşısına çıkıyor. Düşük donanım paketi Trend X, 1.5 litre Eco Blue dizel ve 1.5 litre Ti VCT benzinli motor seçenekleriyle alıcılarına sunuluyor. 1.5 litre Eco Blue 120 beygir, 1.5 litre Ti VCT 123 beygir motor gücüne kadar çıkabiliyor. Aracın, arka koltuklarının 60/40 oranında veya tamamen katlanabiliyor ve geniş bagaj alanına sahip.

Peki Ford Focus modeli mart ayı 2022 fiyat etiketleri nasıl? İşte mart ayına ilişkin fiyat listesi...


Geri Dön