29 / 04 / 2024

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Geniş ve çok kişili araç isteyenler göz bebeği olan Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...



 

TOURNEO CONNECT ACTIVE

Normal 'L1' veya Grand 'L2' dingil mesafelerinde mevcuttur; ilki 4,5 m, ikincisi 4,9 m'den kısadır.
 Her iki versiyon da 2,1 m genişliğinde ve 1,8 m yüksekliğindedir. anlamsız sayılar? Şunu hayal edin:
 Grand Tourneo, biraz daha kısa olmasına rağmen temelde yedi koltuklu bir Range Rover ile aynı yükseklik ve genişliğe sahip.

Gerçekten de, test arabamız "Aktif" donanıma sahip bir Grand Tourneo idi, dört araçtan biri mevcuttu, 
diğerleri arasında "Trend" (2024'ten itibaren mevcut), "Titanium" ve komik bir şekilde "Sport" vardı. En dikkat çekici olanı,  bu ikinci otomobilin kaputunun ve tavanının üzerinden geçen bir dizi şerit, tam GT40 Le Mans havası veriyor. Yapın ve görünüme sahip olun.

Öte yandan Active, 17 inçlik tekerlekleri gizleyen daha faydacı bir his için farklı bir ön tampona sahip.

Active'deki değişiklikler de büyük ölçüde kozmetik ama arazi kabiliyetine yardımcı olacak şekilde tasarlandı.
 Ön ve arka koruma levhaları, gövde yanlarında plastik kaplama, ayna kapakları, tekerlek bombeleri ve arka tamponun yanı sıra sürüş yüksekliği 24 mm artırılmıştır. 

Araçlar ayrıca, düşük yol tutuş senaryolarında motor torkunu en fazla çekişe sahip tekerleğe aktaran aktarma organları  uzmanı Quaife ile birlikte geliştirilen mekanik sınırlı kaymalı diferansiyel ile de belirtilebilir.

TOURNEO CUSTOM

Ford tamamen elektrikli E-Tourneo Custom'ı tanıttı. E-Transit Custom'ın binek otomobil versiyonu, özünde aynı teknolojiyi kullanıyor  ancak minibüs, minibüste bulunmayan bazı özelliklere sahip.

Yeni E-Tourneo Custom, standart olarak sekiz koltukla gelir ve iki dingil mesafesiyle sunulur. E-Tourneo Custom, 160 kW'lık bir elektrik motoruyla çalışıyor. Ticari araç versiyonunda sunulan daha küçük 100 kW motor, görünüşe göre E-Tourneo Custom için planlanmadı.

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Akü AC üzerinden 11 kW veya DC üzerinden 125 kW'a kadar şarj edilebilir. Ford, yüzde 15'ten yüzde 80'e 
(dikkat edin) 41 dakikalık bir şarj süresi aktarıyor. 74 kWh net enerji içeriği ile bu pencere için yaklaşık 
48 kWh gereklidir ve bu da 41 dakikada ortalama 70 kW şarj gücüyle sonuçlanır. Bununla birlikte, tam şarj eğrisi bilinmemektedir. 11 kW'ta tam bir AC şarjının sekiz saatten az sürdüğü söyleniyor. Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu?


Geri Dön