06 / 05 / 2024

Frank Hoogerbeets'in deprem kehaneti tuttu!

Frank Hoogerbeets'in deprem kehaneti tuttu!

'Deprem kahini' Frank Hoogerbeets 8 şiddetine yakın deprem olacağını açıklamıştı. Kendisini yeni nesil deprem tahmincisi olarak adlandıran Frank Hoogerbeets'in mega deprem tahminini tuttu.



21 Şubat tarihinde dünyayı bir depremin beklediğini açıklayan Hoogerbeets'in kehaneti tuttu. Ekvator'da yaşanan 7.7'lik deprem, Amerika kıtasını salladı. Bu gelişmenin ardından gözler Hoogerbeets ve kehanetlerine çevirildi. 

Ekvador'daki 7.7 büyüklüğündeki deprem ile birlikte Hoogerbeets'in açıklamaları tekrardan endişe yarattı. Dünya genelinde depremlerin birçoğu Pasifik Ateş Çemberi adı verilen bölgede meydana geliyor.
 
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Hoogerbeets, Şubat ayında gezegen hizalanması yaşanacağını ve 21 Şubat'ta bunun deprem olarak karşılığı olacağını ifade etmişti.

Özellikle Şubat ayının son iki haftasına dikkat çeken Hoogerbeets mega deprem olacağını açıklamıştı. Hoogerbeets 21 Şubat Perşembe günü 8'den daha büyük bir depremin yaşanacağını belirtmişti. 

Yeni nesil deprem tahmincisinin internet sitesinde yer verdiği bilgilere göre 17 ve 21 Şubat tarihleri arasında 7, 8 ya da daha büyük bir depremin meydana gelebileceğine dikkat çekildi. Türkiye'de de depremlerin ardından Frank Hoogerbeets'in bu tahmini büyük endişeye yol açmıştı.

Tüm bu olanların ardından bugün Güney Amerika ülkesi Ekvador'da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS)'nin verilerine göre deprem, Ekvador'un Ambato şehrinin 224 km güneydoğusunda gerçekleşti.

Akılalmaz iddia! Yarın mega deprem olacak!


Geri Dön