29 / 04 / 2024

FSM Köprüsü'ndeki çalışmalar 22 Ağustos'ta bitecek!

FSM Köprüsü'ndeki çalışmalar 22 Ağustos'ta bitecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki onarım ve bakım çalışmasının 22 Ağustos'ta tamamen biteceğini söyledi



AK Parti  İzmir  İl Başkanlığı tarafından İzmir Arena'da düzenlenen iftar programına katılan Bakan Yıldırım, iftar sonrası gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı.

FSM Köprüsü'yle ilgili soru üzerine Bakan Yıldırım, şunları söyledi:

"18 Haziran'da başlayan çalışmaların 17 Eylül'de biteceği ilan edilmişti. İstanbulluların trafikte yaşadığı sıkıntıların daha kısa sürede sonlandırılması için iş programında değişiklik yaparak çalışmaların 30 Ağustos'ta bitirilmesini kararlaştırmıştık. Arkadaşlara 'biraz daha zorlayın' dedim. Şimdi 22 Ağustos'ta yani bayram dönüşü, köprüdeki işler tamamen bitecek ve köprü tam kapasite hizmet vermeye devam edecek. Böylece bayram dönüşü İstanbulluların en azından dönüşte daha az sıkıntı çekmeleri, daha rahat seyahat yapmaları sağlanmış olacak." dedi.




Haliç Köprüsü'ndeki programın ise aynen devam ettiğini ifade eden Bakan Yıldırım, orada yapılan çalışmaların da normalden daha önce bitirilmesi için yoğun bir çalışma sergilendiğini kaydetti.

Milliyet


Geri Dön