21 / 05 / 2024

FTX çökünce dizginler çekildi! kripto endüstrisini düzenleme planları devreye giriyor

FTX çökünce dizginler çekildi! kripto endüstrisini düzenleme planları devreye giriyor

İngiltere, kripto para birimi endüstrisini yeniden dizayn etme planını ortaya koydu. Teklifler, FTX’in ölümüne katkıda bulunan tartışmalı bir uygulama olan kripto kredisi ile ilgili kuralların güçlendirilmesini içeriyor.



FTX’in çöküşü, küresel düzenleyicilerin düzenlemeden kaçınan kripto alanını yönetme girişimlerine aciliyet kattı. Avrupa Birliği ve ABD, kriptoda tüketici muhafazsını iyileştirmek için şimdiden kendi tekliflerini sundu.

2 Aralık’ta yaptığı bir konuşmada Griffith, “kripto piyasasındaki son olaylar, zamanında, açık ve etkili düzenleme için durumu güçlendiriyor” dedi.Riskli krediler ve alım satımlar yapmak için müşteri parasını kullandığı iddia edilen FTX’in patlaması, BlockFi ve Digital Currency Group’un Genesis Trading’i de dahil olmak üzere kripto devine maruz kalan dijital varlık kredisi firmaları için bir iflaslar zinciri başlattı .

FTX çökünce dizginler çekildi! kripto endüstrisini düzenleme planları devreye giriyor

Salı günü açıklanan teklifler, alakalı açıklama belgelerini yayınlamalarını ve dijital token ticareti için kesin kabul koşullarını belirlemelerini sağlamak için kripto borsalarında daha katı şeffaflık gereksinimleri de uygulayacak.


Kaynak: www.cnbc.com

 

Her firma ekonomik sorun yaşarken AMD neden Intel’den çok daha iyi durumda?

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön