27 / 04 / 2024

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

Eyüpspor’da oynayan Caner Erkin, Ataköy’deki lüks bir konutun alımı için senet imzaladı. Caner Erkin, günü geldiğinde senetlerin ödemesini gerçekleştirdi fakat Erkin’in 120 bin TL'lik iki senedi, 3.bir kişiye verildi. Bu kişi de senetleri Caner Erkin’e karşı icraya koydu. 



Eyüpspor’da oynayan ünlü futbolcu Caner Erkin, İstanbul Ataköy’deki lüks bir konutun alımı için senet imzaladı. Caner Erkin, günü geldiğinde söz konusu bu senetlerin ödemesini yaptı. Fakat Caner Erkin’in 120 bin TL'lik iki senedi, 3. bir kişiye verildi. Bu kişi de söz konusu senetleri Caner Erkin’e karşı icraya koydu. Caner Erkin’in şikâyeti üzerine tekstilci Serdar Beytaş ile gayrimenkul şirketi sahibi Atalay Demirbaş hakkında dava açıldı.

Halktv'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen söz konusu dosyada, davacı konumda ünlü futbolcu Caner Erkin bulunuyor. Dosyanın iki sanığından bir tanesi HB Kumaş şirketinin ortağı Serdar Beytaş, diğeri de Demand Gayrimenkul AŞ’nin sahibi Atalay Demirbaş.

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

PROTOKOL İMZALADILAR

Dava dosyasında yer alan detaylara göre Caner Erkin ile Atalay Demirbaş arasında birtakım ödemeler ve gayrimenkul devriyle ilgili olarak anlaşma yapıldı. Taraflar arasında bir protokol imza altına alındı. Bu kapsamda Caner Erkin, birtakım senetleri imzalayarak Demirbaş’a verdi.

ÜNLÜ FUTBOLCUYA İCRA TAKİBİ!

Caner Erkin’in verdiği senetlerden biri 20 bin Türk Lirası, diğeri de 100 bin TL'likti. Düzenleme tarihi 7 Eylül 2017, ödeme tarihi 2018 senesi olan iki senedin ödemesini Caner Erkin banka yolu ile gerçekleştirdi. Fakat konut ile ilgili olarak öne sürülenlere göre, Caner Erkin’in ödemesini yaptığı iki senet, Demirbaş tarafından Beytaş’a verildi. Beytaş, aldığı iki senedi işleme koydu; Caner Erkin’e yönelik icra takibi yaptı.


"SENETLERİN ÖDEMESİNİ YAPTIM"

Caner Erkin, hem Beytaş hem Demirbaş hakkında şikâyetçi oldu. İkili hakkında ‘bedelsiz senedi işleme koyma’ suçu nedeniyle dava açıldı. Sanıklardan Beytaş, Demirbaş’ın kendisine olan borcu sebebiyle anılan senetleri verdiğini söyledi. Beytaş, sahibi olduğu şirketlerin iş hacminin yüksek olduğuna değinerek, kendisine atfedilen suçu işlemesinin mümkün olamayacağını belirtti.

 

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Kiracılar dikkat! Ev sahibinize karşı haklarınızı biliyor musunuz? 

Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ziraat emekli promosyonuna nasıl başvururum, nasıl alırım?


Geri Dön