02 / 05 / 2024

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Beşiktaş

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 



Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Fuzul Beşiktaş projesi deprem yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçirilecek.

Fuzul Yapı'nın Beşiktaş projesinde gelişmiş konut tiplerine ve dükkanlara yer verilecek. Projede, kapalı otopark ve merkezi klima sistemi de bulunuyor. 

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Yapı Beşiktaş projesi karma proje olarak hayata geçirilecek ve içinde AVM de yer alacak. Proje, Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi gibi noktalara yakın lokasyonda yükseliyor. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Gayrettepe Mahallesi, "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 1646 Ada 55 Parselde yer alan 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden oluşan toplam 51 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 07.06.2022 tarihinde alınmıştır.

Son 1 ayda satışa çıkan 7 yeni proje! Ev hayali kuranlar dikkat! Bu fırsatları sakın kaçırmayın!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Asgari ücret zammında ilk rakam ortaya çıktı


projeye sor



Geri Dön