27 / 04 / 2024

Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı!

Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı!

Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinatsız, faizsiz ve kredisiz konut sahibi olunabiliyor. Proje kiradan kurtulmak ve kendi evine taşınmak isteyenlere çeşitli kolaylıklar sağlıyor.



Peşinatsız, faizsiz ve kredisiz ödeme seçenekleri sunulan Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı ile 4 farklı şekilde ev alma sistemi sunuluyor. Projede birikim yaparak ev sahibi olmayı düşünenler evi daha erken almış oluyor.


Fuzul Ev kampanyalı ödeme planı!


Çekilişli sistem!

Bu sistemden ev almak isteyenler ödeyebileceği vade miktarına göre ayrılan gruplardan biri seçiyor. 40, 60, 80, 100 ve 120 kişiden oluşuşan grupların yer aldığı sistemde her ay yapılan çekiliş ile bir kişi ev sahibi oluyor.


Çekiliş sonucunda en son ev sahibi olanlar son aya kadar beklemiyor ve evini vadenin yarısında alıyor. Çekilişle ilk aylarda ev sahibi olanlar ise grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımı yapıyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi!

Peşinatlı erken teslim sistemi ile vade farksız, faizsiz ve sabit taksitler ile konut sahibi olabilmek mümkün. Bu sistem ile peşinat tutarının yüksekliğine bağlı olarak teslimler erken yapılıyor.


Vade ortası sistemi!

Vade ortası sistemi ile faizsiz, vade farksız ve çekilişsiz ödeme yapılıyor ve taksitlerin yarısında konut sahibi olunuyor. Grupların 11 aydan 121 aya kadar devam ettiği sistemde daire bedeli eşit taksitlere bölünüyor ve peşinat ödenmiyor. 


Ara ödemeli erken teslim sistemi!

Peşinatsız daire sahibi olunan ara ödemeli erken teslim sistemi ile belli dönemlerde ara ödeme yapılıyor ve yapılan ödemeler taksit tutarlarını düşürüyor. Teslimler vade ortasından önce gerçekleşiyor. 


Fuzul Ev satış ofisi

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön