02 / 05 / 2024

Fuzul Yapı Başakşehir’de 10. projeye başlıyor!

Fuzul Yapı Başakşehir’de 10. projeye başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen 800 milyon liralık ihaleyi alan Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10. projesine başlıyor.



Fuzul Holding, İstanbul’un gözde yaşam merkezleri arasında yer alan  Başakşehir’in çehresini değiştirecek projelere imza atmayı sürdürüyor. Fuzul Holding iştiraklerinden Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap ihalesini kazandı. Emlak Konut GYO ile sözleşme imzalayan Fuzul Yapı- Fuzul Gayrimenkul’ün üstleneceği projenin arazi büyüklüğü ise 48 bin 674 metrekare.

Haziran ayında faaliyete geçmesi beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yanı başında hayata geçirilecek olan projenin toplam inşaat alanı ise yaklaşık 121 bin metrekare olacak. Projede yaklaşık 10 bin metrekarelik park alanının bulunacağı öğrenildi.

Fuzul Yapı Başakşehir’de 10. projeye başlıyor!

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, konuyla ilgili olarak bölgedeki yeni projeleriyle yine ilklere imza atacaklarını ve yine yatırımcılara kazandıracaklarını dile getirdi. Bugüne kadar 7 binin üzerinde konut ve ticari ünite geliştirdiklerini söyleyen Akbal, bu projemizle hem İstanbul’umuza hem de Başakşehir’imize değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bugüne kadar Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Kent Evila, Olimpa AVM, Olimpa Park Plus, Vadiyaka, 3. İstanbul Başakşehir ve Başakcity projelerini inşa eden Fuzul Yapı, 10. projesi ile de bölgede lider geliştirici rolünü devam ettirmeyi planlıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

https://www.fuzul.com.tr/


Geri Dön