11 / 05 / 2024

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, otomobil ve çatılı iş yeri ihtiyacına çözüm olan Fuzul, dayanışma ekonomisi ile 5 bin kişiye özel olarak organizasyon bedelinde tam yüzde 35’e varan indirim fırsatı başlattı. 



Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, dayanışma ekonomisi felsefesini temel alan 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası ile de sektördeki öncü konumunu da korumaya devam ediyor. Verilen bilgilere göre, 31 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Fuzul 5 bin kişiyi, organizasyon bedelinde yüzde 35’e varan indirimlerle konut sahibi yapacak.

Fuzul 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası nedir? 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası'ndan kimler yararlanabilir? İşte  Fuzul 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası detayları...

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, katılımcılar kampanya kapsamında peşinatlı veya peşinatsız, çekilişli veya çekilişsiz modeller sayesinde kendi belirledikleri taksit tutarları ile Türkiye’nin istedikleri kentinde faizsiz olarak konut sahibi olabilecek. Yine verilen detaylara göre, isteyenlerin düşük taksitlerle konutlarına kavuşabileceği kampanyada ayrıca yüksek taksit oranları ile erken teslim avantajı da sağlanıyor.

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

 “Türkiye’nin yarınları için fırsatlar sunmayı sürdürüyoruz”

Konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Fuzul olarak Türkiye’nin yarınları için fırsatlar sunmaya devam ettiklerini dile getirdi. Yaptığı açıklamada 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası'yla Türkiye’nin dört bir tarafında, faiz yüküyle uğraşmadan düşük maliyetlerle ev sahibi olmak isteyenleri bir araya getirerek 30 senedir başarıyla uyguladığımız dayanışma ekonomisiyle tanıştıracaklarını söyledi.

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, herkesin ekonomik imkânları dâhilinde destek olacağı güç birliği ile kampanyamıza katılan herkesi konut sahibi yapacaklarını dile getirerek, dayanışma ekonomisine yeni bir soluk kazandırmayı amaçladıkları, sektörde ilk olacak kampanyanın çok fazla yankı bularak herkese faydalı olacağını düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!


Geri Dön