26 / 05 / 2024

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...



Dursun Özbek, yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, uzun bir aradan sonra Galatasaray Adası'nda bir araya geldiklerinin altını çizerek, ""Bugün siz değerli üyelerimize verdiğimiz sözlerden birini tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Seçimden sonra adamızda görmek istemediğimiz görüntüyü değiştirmek, tekrar adamızda buluşabilmek için çok sıkı çalıştık. 24 gün gibi bir sürede adayı o enkaz halinden bu hale getirdik. Bu olağanüstü çabanın sonunda burada beraberiz" açıklamasında bulundu. 

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar... 

Galatasaray Adası'nın üç bölümden oluştuğuna ve bir bölümünün Galatasaray Kulübünün tapulu malı olduğuna dikkat çeen Özbek, "Fakat iki parsel bize ait değildi. Milli Emlak'a ait bu iki bölgenin üst kullanım hakkını 30 yıl için aldık. Bu çok önemli. Burada birçok kişinin emeği geçti. Başta Sayın Cumhurbaşkanı, sonra da değerli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bu işin yapılması için çok büyük destek verdiler" ifadelerini kulanarak Galatasaray Adası'nın tekrar kulüp idaresine geçmesinde ve yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

Özbek, konuşmasında 30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü bütçe ve yetki genel kurullarına tüm üyeleri davet etti.

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren son dakika gelişmesi 22 Temmuz'da yaşanmıştı. Bu kapsamda, ulüp başkanı Dursun Özbek ile Galatasaray Gayrimenkul AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener'in, 30 yıllık üst kullanım hakkına yönelik tapuların alınabilmesi amacıyla Beşiktaş Tapu Müdürlüğünde gerekli imzaları attığı açıklandı. Böylece, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapuları alınmış oldu. Özbek, bu konuyla ilgili açıklamasında, Galatasaray için çok önemli tapu işlemini bugün gerçekleştirdiklerine vurgu yapmıştı.

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!


Geri Dön