29 / 04 / 2024

İşte merak edilen detaylar! 250 milyar liralık destek paketinde kalem kalem, kimler, hangi şartlarda, yararlanacak!

İşte merak edilen detaylar! 250 milyar liralık destek paketinde kalem kalem, kimler, hangi şartlarda, yararlanacak!

250 milyar liralık kredi hacmi sağlayacak KGF paketinde yararlanmak için neler yapılmalı? Kimler yararlanamayacak? Kimler kara listeye girecek? İşte merak edilen detaylar ve madde madde kredi paketlerinin koşulları...



Sabah Gazetesi Yazarı Dilek Güngör  KGF paketiyle ilgili ayrıntıları kaleme aldı. 250 milyar liralık KGF paketiyle işverene EYT yükü için 25 milyar kefaletle 34 milyar TL kredi sağlanacak. Başta KOBİ'ler olmak üzere özel okullara, kadın girişimcilere ve inşaata destek verilecek.

İŞLETMELER 5 GRUBA AYRILACAK
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön