29 / 04 / 2024

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.



Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
1.Fiziksel özellikler konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (metal, plastik, tekstil, beton ve diğer maddelerin mukavemeti, esnekliği, iletkenliği gibi fiziksel özellikleri ile gerilim, sertlik, darbe direnci vb. test ve analiz faaliyetleri) gerçekleştirmek. 2.Fiziksel, haslık, yanmazlık, kimyasal, ekolojik, mikrobiyoloji ve spesifik test ve analiz faaliyetleri gerçekleştirmek. 3.Her türlü kalite ve sistem ürün belgelendirmesi elevatör taşıyıcılarının kalite kontrolü gibi yerli ve yabancı ürün sistem standartlarına göre uygunluk denetimi ve sertifikasyonu verilmesi. 4.Her türlü ölçüm, muayene, analiz, test ve kalibrasyon hizmetleri yapmak veya yaptırmak, fizibilite, analiz etüd ve geliştirme, bu konular ile ilgili her türlü ekipman ticaretini yapmak. 5.Mamul ve hizmet üretimi ile ilgili her türlü kurum ve kuruluşlarda; Kalite yönetim sistemleri, emniyet ve performans yönleri de dahil olmak üzere ürün uygunluğu, çevre yönetim sistemleri, gıda güvenliği yönetim sistemi, yazılı kalite güvencesi ve özel imalat kalite kontrol teknikleri konularında çalışan personele ilişkin eğitim ve belgelendirme ...ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 


Geri Dön