03 / 05 / 2024

Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Yakınını davet et kampanyası, sahiplerine özel bonus kredi kartı veya Paracard ile başlatıldı. Müşterilere özel bir şekilde sunduğu hizmetler ile dikkat çeken Garanti Bankası son kampanyası ile herkesin ilgisini çekmeyi başardı. İşte o habere dair detay..



Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Yakınını davet et sen kazan 

Garanti Bankasının müşterilerine özel bonus kampanyalarıyla dikkat çeken bir banka olarak biliniyor. Son kampanyası ise bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel olarak düzenlenen "Yakınını Davet Et" kampanyası ile gündemde. Bu kampanya sayesinde müşteriler 1.000 TL'ye varan bonus fırsatları elde edebiliyorlar. Kampanyaya katılmak için müşterilerin ilk olarak Garanti Bankası mobil uygulamasını açmaları gerekiyor. Daha sonra "Davet Et" butonuna tıklamaları ve davet edecekleri kişinin ad, soyad ve telefon numarasını girerek davetiye göndermeleri yeterli oluyor. Eğer davet edilen kişi Garanti Bankası müşterisi olursa, davet eden kişi 250 TL bonus kazanıyor.  Bu bonus tutarı, davet edilen kişinin fatura ödemelerini yapmasına bağlı olarak artabiliyor.

Eğer davet edilen kişi 2 otomatik ödeme talimatı oluşturursabonus tutarı 500 TL'ye yükseliyor. Davet edilen kişi ayrıca en az 3 fatura ödemesi gerçekleştirdiğinde ise bonus tutarı 1.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Garanti Bankası müşterilerinin faydalanabileceği birçok avantajlı kampanya ve bonus fırsatı sunarak onlara bir adım önde yer alma imkanı tanıyor. "Yakınını Davet Et" kampanyası da bu fırsatlar arasında yer alarak müşterilerine ekonomik anlamda destek sağlamayı hedefliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön