18 / 05 / 2024

Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Yakınını davet et kampanyası, sahiplerine özel bonus kredi kartı veya Paracard ile başlatıldı. Müşterilere özel bir şekilde sunduğu hizmetler ile dikkat çeken Garanti Bankası son kampanyası ile herkesin ilgisini çekmeyi başardı. İşte o habere dair detay..



Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Bonus tutarları hesaplara yatırılacak

Garanti Bankası, müşterilerine yönelik heyecan verici bir bonus kampanyası sunuyor. Bu kampanya Bonus kartı veya Paracard sahiplerine özel olarak düzenlenmiş ve “Yakınını Davet Et” adı altında gerçekleştiriliyor. Bonus kampanyası kapsamında müşteriler, yakınlarını bankanın müşterisi yaparak 1.000 TL’ye kadar bonus kazanma fırsatı elde ediyor. 

Bonus tutarları müşteri hesaplarına kaydediliyor ve herhangi bir işlem yapmadan hesaplara aktarılıyor. Bu kampanya sayesinde Garanti Bankası müşterileri avantajlı fırsatlardan yararlanarak ekonomik anlamda destek alabilirler. Bonus kampanyasının süresi 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam ediyor. Müşteriler, kampanya koşulları ve ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi almak için Garanti Bankası resmi web sitesi veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirler.

Garanti BBVA son noktayı koydu! Herkese 1000 TL hediye ediyor

Garanti BBWA resmen hızır gibi yetişti! Bonus Kart müşterilerinin hesabına tek tek para yatacak!

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön