18 / 05 / 2024

Garanti Bankası’ndan Çiçek Sepeti için dev promosyon: Yüzde 0 faizli avans hesap!

Garanti Bankası’ndan Çiçek Sepeti için dev promosyon: Yüzde 0 faizli avans hesap!

Garanti Bankası çiçek sepeti satıcılarına %0 faizli avans ve 1.500 TL’ye kadar reklam desteği sunuyor. İşte detaylar…



Çiçeksepeti satıcılarına masrafsız para transfer kolaylığı:

1 Eylül-30 Eylül 2022 tarihlerinde Garanti BBVA vadesiz TL hesaplarını Çiçeksepeti tahsilat hesabı olarak kullanmaya başlayan ve 1.000 TL üzeri ciro geçiren müşteriler 1-30 Ekim 2022 tarihlerinde masrafsız para transferi yapabilirler.

Çiçeksepeti Satıcılarına %0 faizli avans hesabı:

1 Eylül-30 Eylül 2022 tarihlerinde Garanti BBVA vadesiz TL hesaplarını Çiçeksepeti tahsilat hesapları olarak kullanarak 10.000 TL üzeri ciro geçiren müşteriler %0 faizli avans hesap kredi limitini kullanabilirler.

GARANTİ BBVA PROMOSYONLARINA NASIL BAŞVURULUR?

Garanti BBVA internet bankacılığı veya Garanti BBVA Mobil’den başvuruda bulunabilirsiniz.

Garanti BBVA’lı olmayan müşteriler ise Garanti BBVA Mobil’i telefonunuza indirerek Müşterimiz Olun adımından şubeye gitmeden kolayca müşteri olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/ciceksepeti-kampanyasi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön