26 / 06 / 2024

Garanti Bankası'ndan emeklilere müjde! Haziran sonuna kadar 15 bin TL’ye varan ödeme yapılıyor...

Garanti Bankası'ndan emeklilere müjde! Haziran sonuna kadar 15 bin TL’ye varan ödeme yapılıyor...

Haziran ayı ile beraber bankalardan gelen yeni avantajlar sağlıyor. Garanti BBVA, emeklileri sevindirecek haber ile geldi. Ay sonuna kadar 15.000 TL'ye varan ödeme fırsatı da sağlanmaktadır. 



Her fırsatta emeklilerin yanında olduğunu kaydedilen Garanti Bankası, promosyon tutarlarında ciddi bir artışa gitti. Emeklilere sunmuş olduğu promosyon tutarlarıyla çok konuşulan Garanti BBVA, 1 Haziran 30-Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak promosyon fırsatını açıkladı.

GARANTİ BBVA'DAN EMEKLİYE DESTEK

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ederken Garanti BBVA, Haziran ayına özel emekli promosyon tutarlarını açıkladı. Emekli maaşını 3 sene boyunca Garanti Bankası üzerinden alan emeklilerin yararlanacağı promosyon miktarları belirtildi.

10.000 Türk Lirası'na kadar olan maaşlar için: 6.250 Türk Lirası.
10.000 Türk Lirası ile 15.000 Türk Lirası. arası maaşlar için: 10.000 Türk Lirası.
15.000 Türk Lirası ile 20.000 Türk Lirası. arası maaşlar için: 12.500 Türk Lirası.
20.000 Türk Lirası ve üzeri maaşlar için: 15.000 Türk Lirası.

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

karar.com'da yer alan içeriğe göre; Garanti Bankası'nın sunmuş olduğu promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyenler için SGK tarafından kaydedilen şartlar kapsamında yapılan hesaplamalar ile birlikte belirlenen tarihler arasında banka üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilecek. Buna göre, Garanti Bankası yeni promosyon tutarları ile birlikte emeklilerin yanında olduğunu gösteriyor. Üretilen tarihler arasında başvurularını tamamlayarak ekonomik anlamda avantaj sağlayan emekliler Garanti Bankası'nın sunmuş olduğu diğer imkanlardan da yararlanabilecek.

Garanti BBVA'nın yeni promosyon tutarları, emeklilere önemli bir destek sağlıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler, belirtilen tarihler arasında başvurularını yaparak ekonomik anlamda avantaj elde edebilirler. Promosyon tutarlarına ilişkin detaylı bilgi ve başvuru adımları için Garanti BBVA'nın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Garanti Bankası ndan emeklilere müjde! Haziran sonuna kadar 15 bin TL’ye varan ödeme yapılıyor...

GARANTİ BANKASI EMEKLİ FIRSATLARI

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda emeklilere sunulan diğer avantajlar şu şekildedir: Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli promosyonlarında son dakika! Garanti BBVA 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam bu kadar yatırılacak!

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

Emeklilere 15 bin TL ek ödeme geliyor! Garanti Bankası emekli promosyon 2024! Hemen kesin yatacak ödemeye başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön