20 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan nisan sürprizi. Şimdi bakın hemen devreye alacaklar

Garanti Bankası'ndan nisan sürprizi. Şimdi bakın hemen devreye alacaklar

Özel bankalar arasındaki kredi yarışına katılan bankalar arasında yer alan Garanti Bankası tarafından vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi paketi hazırlandı. Üstelik banka tarafından verilen krediyi almak çok kolay.



Garanti Bankası uzun bir süredir faizsiz kredi ve nakit avans vermektedir. Banka, Nisan 2023 tarihinde güncellediği kampanyalarında faizsiz nakit avans tutarına 10 bin TL’de faizsiz kredi seçeneği eklemiştir. Böylece vatandaşlar 10 bin TL faizsiz kredi 10 bin TL faizsiz nakit avans kullanabileceklerdir. Garanti bankası 10 bin TL faizsiz kredinin şartları sizler için araştırdık.

Kampanya 13-20 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli,

Garanti BBVA mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor,

Ardından uygulama üzerinden ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ menüsüne tıklamalısınız,

Müşteri olma işlemi tamamlandıktan sonra, 5 gün içerisinde faizsiz krediye başvurabilirsiniz,

Kampanyaya başvuru şubelerden yapılamıyor, yalnızca mobil ve internet bankacılığından yapılabiliyor,

Başvurabileceğiniz minimum tutar 1.000 TL maksimum ise 10.000 TL’dir,

Vade seçeneği ise 12 aydır.

Garanti Bankası’ndan 10.000 TL faizsiz kredi kullanırsanız aylık ödemeniz 833 TL olacaktır. Vade sayısı ise 12’dir. Yalnızca 170 TL hayat sigortası kesilmektedir.

Şahıslar için 12 ay vade firmalar için ise 3 ay vade yapılmaktadır.

Aynı zamanda Garanti BBVA faizsiz nakit avans kampanyasına da başvurabilirsiniz. Faizsiz nakit avans 10.000 TL’ye kadar verilmektedir. 6 ay vadesi vardır. Ancak faizsiz kredinin aksine kredi kartı çıkarmanız gerekmektedir. Garanti BBVA faizsiz 20.000 TL finansmandan faydalanmak için önce Garanti Mobil’i indirmeniz, ardından faizsiz krediye başvuru yapmanız, sonrasında ise 10.000 TL faizsiz nakit avans başvurusu yapabilirsiniz. Nakit avansınız kredi kartı limitiniz oranında verilmektedir.


Geri Dön