15 / 05 / 2024

Garanti Bankası’ndan Özel Fırsat!

Garanti Bankası’ndan Özel Fırsat!

Ev fiyatlarının çok ciddi şekilde yükselmesinin ardından ev almak isteyen vatandaşlar da bankalara gitmek zorunda kalıyor. Garanti Bankası'ndan da ev almak isteyen vatandaşlar için süper bir fırsat hazırlandı. İşte fırsatın detayları...



Bankanın vermiş olduğu konut kredisi ile pek çok kişi, ev alma hayaline bir adım daha yaklaşık gibi duruyor. 3 milyon TL’ye varan kredi miktarı veren banka, geri ödemelerde de müşterilerine 240 aya varan vade fırsatları sunmakta. Bankanın vereceği kredi tutarına göre faiz oranları da vade miktarı da değişiklik gösterebilmekte. Müşteriler, kendileri için en uygun kredi paketini seçerek, gerekli işlemleri yapabilirler.

Garanti BBVA tarafından verilmekte olan konut kredisi, farklı miktarlarda, farklı vadelerle veriliyor. Miktar ve vade sayısına göre faiz oranları da değişiklik gösterebiliyor. Konut kredisi için 1 milyon TL kullanacak olanlara uygulanacak faiz oranı %3.39 olarak belirlenmiş durumda. Öte yandan bu miktar ve faiz oranı için verilen vade sayısı da 240 aya kadar uzatılabiliyor. Böyle bir durumda alıcının ödeyeceği aylık miktar 34 bin TL civarında oluyor. Geri ödeme ile toplam maliyet ise 8 milyon 147 bin TL civarında olmuş oluyor.

Eğer alıcılar, Garanti Bankası’ndan 240 ay vadeli olacak şekilde 3 milyon TL çekerlerse, faiz oranı yine %3.39 olarak belirleniyor. Ancak bu kez aylık taksit tutarı 101 bin 734 TL civarında olarak hesaplanıyor. Bu krediyi kullanacak olanların toplam maliyeti ise yaklaşık olarak 24 milyon 416 bin TL’ye geliyor. Bu hesaplamalar üzerinden alıcılar, diledikleri kredi miktarını seçebiliyor.


Geri Dön