29 / 04 / 2024

Garanti BBVA emekli promosyonunda zirveye geçti: Ekim ayı emekli promosyon rakamları açıklandı

Garanti BBVA emekli promosyonunda zirveye geçti: Ekim ayı emekli promosyon rakamları açıklandı

Garanti BBVA, emekli promosyonları konusundaki güncellemelerini duyurdu. Emekli vatandaşlar için sunulan bu promosyonlar, Ekim ayı itibarıyla geçerli olacak. İşte Garanti BBVA'nın yeni emekli promosyon kampanyası hakkında daha fazla bilgi...



Emekli vatandaşların büyük bir ilgiyle takip ettiği konulardan biri emekli promosyon rakamlarıdır. Bankalar, bu rekabetçi alanda müşteri kazanmak için yarışmaktadır. Garanti BBVA, emekli promosyon rakamlarında güncelleme yaptı. İşte bankanın güncel emekli promosyon kampanyası...

Ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz.

Garanti BBVA, emekli promosyon kampanyasını güncelledi. Buna göre, emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 - 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde emekli maaşı alanlara 7.500 TL nakit promosyon avantajı sunmaktadır. Bu promosyondan yararlanmak isteyen emekli müşteriler, 1 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında 3 yıl süreyle gelir veya aylıklarını Garanti BBVA'dan almayı taahhüt etmelidir.

Promosyon ödemesi, müşterinin hesabına aktarıldığında taahhüt süresi başlamış olur. Emekli promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde yapılır. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, emekli promosyon talebinde bulunduğunda toplam maaş miktarı göz önünde bulundurularak tek bir promosyon ödemesi alır.

Emekli promosyon ödemesi, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi'ni imzaladıktan sonra ilk maaşın Garanti BBVA'ya yattığı tarihten itibaren 3 iş günü içinde yapılır. Taahhüt süresi boyunca, vefat dışında gelir veya aylık ödemesinin kesilmesi veya başka bir kuruma taşınması, taahhüt süresi dolmadan taahhüdün sonlandırılması gibi durumlarda promosyon ilişkisi sonlandırılır. Bu durumda, kalan taahhüt süresine göre ödenmiş olan emekli promosyon tutarı kıstelyevm yöntemi ile iade edilir.

EMEKLİ PROMOSYONLARI NASIL ALINIR?

Emekli promosyonları almak için emeklilerin belirli bir bankayla anlaşma yapmaları gerekir. Anlaşmanın koşullarına göre, emekliler belirli bir süre boyunca maaşlarını bu bankadan almayı taahhüt ederler. Taahhüt süresi sona erdiğinde, emekli promosyonu ödemesi banka tarafından gerçekleştirilir. Promosyon ödemesinin alınabilmesi için, emeklilerin bankanın belirlediği şartları yerine getirmeleri gerekir.
 

İstanbullular dikkat: 3 yeni metro hattı geliyor

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

SON DAKİKA! İstanbul'da korkutan deprem. Marmara sallanmaya başladı. Sosyal medyada büyük panik yaşandı


 


Geri Dön