29 / 04 / 2024

Emekliye Ekim ayı sürprizi Garanti BBVA'dan geldi

Emekliye Ekim ayı sürprizi Garanti BBVA'dan geldi

Milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haber Garanti BBVA'dan geldi. Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyon rakamları...



Emeklilik, çalışma hayatının sonuna gelindiğinde birçok insanın hedeflediği bir dönemdir. Emeklilik, yaşamın tadını çıkarmak, aileyle vakit geçirmek ve hobilerle meşgul olmak için ideal bir fırsattır. Ancak emeklilik dönemi, maddi zorluklarla karşı karşıya kalan birçok insan için de bir endişe kaynağı olabilir. İşte bu noktada, emeklilere yönelik sunulan emekli promosyonları devreye girer.

Garanti BBVA, milyonlarca emekli vatandaşa sevindirici bir haberle geldi. Banka, emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu ve Ekim ayı için yeni promosyon rakamlarını açıkladı.

Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyon kampanyası şu şekildedir:

Emekli maaşı 3 bin 500 TL'ye kadar olan emeklilere 4  bin 500 TL nakit promosyon avantajı sunulacak.
3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5 bin 250 TL promosyon verilecek.
7  bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 6 bin 750 TL nakit promosyon sağlanacak.
10  bin TL ve üstünde emekli maaşı alanlara ise 7  bin 500 TL tutarında nakit promosyon verilecektir.

Bu promosyon avantajından yararlanmak isteyen emekli müşteriler, 1 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süreyle Garanti BBVA'dan almaya taahhüt etmelidirler. Promosyon ödemesi, müşterinin hesabına aktarıldığında taahhüt süresi başlamış olur.

Emekli promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen kurallar ve koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, promosyon taleplerinde emekli maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi alırlar.

Promosyon ödemesi, emekli maaşının Garanti BBVA'ya yatmasının ardından ilk 3 iş günü içinde yapılır. Taahhüt süresi içinde promosyon ödemesine konu olan maaş için banka değişikliği yapılamaz.

Taahhüt süresi boyunca, vefat haricinde, SGK tarafından emekli banka promosyonuna konu olan gelir veya aylık ödemesinin kesilmesi, farklı bir kuruma taşınması veya taahhüdün erken sonlandırılması durumunda, promosyon ilişkisi sona erer. Bu durumda, kalan taahhüt süresine göre promosyon tutarı kıstelyevm yöntemi ile iade edilir.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.garantibbva.com.tr/

A101'den tuvalet kağıdına dev indirim: 8'li tuvalet kağıdı 39 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 59 TL'ye düştü

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm


Geri Dön