14 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan 100.000 TL'lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

Garanti BBVA'dan 100.000 TL'lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

Son dönemlerde çıkan kur farkı ve enflasyona nazaran vatandaşın borçlarını ödeyemez hale gelmesine neden oldu. Garanti Bankası aracılığı ile borçlu olan vatandaşlara müjde geldi. Borç kapatma kredisi verilecek



BAŞVURU DETAYLARI

Borcu biriken ve üst üste gelen vatandaşlara yeni bir yol teklif eden Garanti Bankası kampanyasını ilan etti. Borç kapatmak kredisi ile yüklü seviyede borcu olan vatandaşlara yeni bir alternatif sunuyor. Borç kapatma kredisi başvuru ayrıntıları ve başvuru koşullarını paylaşan Garanti BBVA müşterilerini borçlarından kurtarmayı amaçlıyor.

Garanti BBVA, borç kapatma kredisi başvuruları süratli bir şekilde yapılıyor. Başvurular için şubeye gitmenize gerek kalmıyor. Başvuru için mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üstünden yapabilirsiniz. Ayriyeten Garanti BBVA borç kapatma kredisi için başvurular SMS üstünden de yapılabiliyor.

Garanti BBVA dan 100.000 TL lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

KREDİ MİKTARI VE FAİZ ORANLARI

Garanti BBVA aracılığı ile borç kapatma kredisi yrıntıları resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı. Banka aracılığı ile yapılan açıklama ile beraber borç transfer kredisi için faiz seviyesi yüzde 2,54 olarak açıklandı.

Kredi bedeline göre ve vade sayısına göre faiz seviyeleri farklılık arz etmektedir. 50 bin TL'ye kadar olan borç kapatma kredisi için 36 ay vade, 50 bin TL ile 100 bin TL arasında borç kapatma kredileri için 24 ay vade olanağı sunuluyor. 100 bin TL ve üzeri kredilerde ise vade zamanı olarak 100 bin TL vadesi tespit edilmiştir.

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Elektrik fatura ücreti yüksek gelenler bu yöntemleri mutlaka uygulayın!

Carrefour'dan ayçiçek yağına dev indirim! arka arkaya gelen kampanyalar yüzünüzü güldürecek

Geri Dön