28 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan 100.000 TL'lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

Garanti BBVA'dan 100.000 TL'lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

Son dönemlerde çıkan kur farkı ve enflasyona nazaran vatandaşın borçlarını ödeyemez hale gelmesine neden oldu. Garanti Bankası aracılığı ile borçlu olan vatandaşlara müjde geldi. Borç kapatma kredisi verilecek



Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ay bitimini getirmekte güçlük çekerken üst üste binen borçlardan isyan etmiş durumda. Garanti bankası yaptığı duyurusunda yeni bir kampanyanın başladığını ilan etti. İşte detaylar.

BORCU OLAN VATANDAŞ GARANTİ BBVA'YA KOŞUYOR

Ülkemizde devamlı olarak çıkan enflasyon karşısında vatandaşın alım gücü büyük seviyede düşüyor. Aylıkları eriyen tüketiciler borç ödemek şöyle dursun ay bitimini bile güç getiriyor. Alım gücü karşısında beli bükülen vatandaşlara Garanti Bankası aracılığı ile müjdeli haber geldi.

Garanti BBVA dan 100.000 TL lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek 

Hayat pahalılığının yükselmesi ile beraber arka arkaya gelen borçları ödemekte güçlük çeken vatandaşların borçları kapatılıyor. Seçimlerde ikinci tur evveli yapılan kampanya ile milyonlarca vatandaş sevinçten havaya uçacak. Kampanya içeriğince vatandaşın borçlarının toplamı kredi bağlamında verilecek.

Borçlanmaya özel kredi kampanyası ile az faiz seviyeleriyle ödeme için gerekli işlemler başlıyor. Garanti BBVA aracılığı ile borçlu olan vatandaşlara finansal katkı sunuluyor. Toplam borcunuzun birleşmesiyle beraber düşük faiz seviyeleriyle kurtulabileceksiniz.

Garanti BBVA'dan 100.000 TL'lik dev gibi kampanya! Bu kampanya nefes kesecek


Geri Dön