01 / 07 / 2024

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA bayram öncesi müşterilerini sevindiriyor. Başvuru formunu dolduran herkese yarın sabah 09.00’da ödeme yapılacak. Yüksek tutarlı ödemeyi almak için sağlanması gereken şartlar gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.



Zamlı maaş ödemeleri, zamlı bayram ikramiyeleri ve bankaların karşılıksız promosyon ödemeleri derken banka tarafından duyurulan ödeme haberi bayram öncesi milyonca kişinin bir kez daha yüzünü güldürdü. Garanti BBVA tarafından yayınlanan başvuru formunu dolduran herkes yarın 09.00 itibariye 10 bin TL'ye kadar ödeme alacaklar.

Garanti BBVA dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00 da ödeme alacak!

10 bin TL’ye kadar olan ödemelerden kimler faydalanabilir?

Bankaların müşterilerine sunduğu çeşitli kampanyalarla hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Garanti BBVA’da, bayram öncesinde duyurduğu faizsiz taksitli nakit avans kampanyasıyla da müşterilerinin yanında yer alıyor. 10 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak olan kampanya sayesinde banka müşterileri taksitli ödeme imkanı ile ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilir.

Garanti BBVA'nın faizsiz nakit desteğinden faydalanmak için 18 yaşını doldurmuş olmak yeterli. Fakat kampanyadan yalnızca müşterilerin faydalanacağı için banka müşterisi olmak kampanya için aranan şartlar arasında bulunuyor. Bankanın müşterisi olmak için ise başvuru işlemlerini tamamlamanız yeterli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön