01 / 07 / 2024

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA bayram öncesi müşterilerini sevindiriyor. Başvuru formunu dolduran herkese yarın sabah 09.00’da ödeme yapılacak. Yüksek tutarlı ödemeyi almak için sağlanması gereken şartlar gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.



Garanti BBVA dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00 da ödeme alacak!

Garanti BBVA müşteri olmak oldukça kolay

Bankanın sunduğu oldukça avantajlı kampanyadan faydalanmak için aranan şartlar arasında reşit olmak ve banka müşterisi olmak yer alıyor. Banka müşterisi olmayan pek çok vatandaş Garanti BBVA’ya başvurarak müşterisi olmak istiyor. Peki, Garanti BBVA müşterisi nasıl olunur? Işte cevabı...

Banka vatandaşların taleplerine karşılık verebilmek adına mesai saatleri dışında da hizmet veriyor. Üstelik bankanı müşterisi olmak için şubelere gitmeye gerek yok. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Ol" seçeneğini kullanarak işlemlerinizi evinizin konforunda rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Hafta sonları da müşteri olma işlemleri görüntülü olarak yapılabiliyor. Dolayısıyla da hemen banka müşterisi olarak (08.30 ile 01.00 saatleri arasında yapılan işlemler sonucunda) yarından itibaren 10 bin TL taksitli nakit avans ödemesini hemen kullanabilirsiniz. Bankanın sunduğu kampanyanın geri ödemesi 6 aya kadar yayılmaktadır. Böylece zorlanmadan kredinin avantajlarından faydalanabilirsiniz

Garanti BBVA'dan duyuru yapıldı! 18 Nisan'da dağıtım başlıyor

9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Paraya ihtiyacı olan acil baksın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön