13 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan emeklilere dev promosyon fırsatı! Kaçırmayın!

Garanti BBVA'dan emeklilere dev promosyon fırsatı! Kaçırmayın!

Garanti BBVA, Temmuz ayında emeklilere özel promosyon kampanyası sunuyor. Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...



Garanti BBVA, yeni emekli olacaklara da kolaylık sağlıyor. SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı'ndan emekli olacaklar, başvurularında Garanti BBVA'yı seçerek banka promosyon avantajından faydalanabilecekler.

Emeklilere özel avantajlı faiz oranlarıyla vadeli mevduat ve kredi fırsatları da sunan Garanti BBVA, müşterilerine çeşitli seçenekler sunuyor. Emekliler, ihtiyaç kredisi almak istediklerinde düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilecekler. Ayrıca, mevduatlarını da emeklilere özel ayrıcalıklı faiz oranlarıyla değerlendirebilecekler.

Garanti BBVA, emeklilere özel olarak sunduğu bu kampanyalarla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun finansal çözümler sunmayı hedefliyor. Emeklilerin bankacılık işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmeleri için mobil bankacılık ve şube hizmetlerini de geliştiren Garanti BBVA, emeklilere özel avantajlarla müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Temmuz'a kadar hemen başvurun!
Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!
Renault Megane Sedan'a 170 bin TL zam! İşte 8 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Geri Dön