01 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan resmen son dakika müjdesi geldi! Bunu yapana hemen 1.000 TL bonus verecek! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Garanti BBVA'dan resmen son dakika müjdesi geldi! Bunu yapana hemen 1.000 TL bonus verecek! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Garanti BBVA'dan resmen son dakika müjdesi geldi... Bunu yapana hemen 1.000 TL bonus verecek... Bu fırsatı sakın kaçırmayın...



Söz konusu kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonuscomtr, moneybonuscomtr üzerinden yapılması gerekiyor. 

Garanti BBVA dan resmen son dakika müjdesi geldi! Bunu yapana hemen 1.000 TL bonus verecek! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Söz konusu kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahil edilmedi. Ayrıca yine verilen detaylara göre, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil edilmiyor. 

Garanti BBVA'nın bu kampanyasından kazanılan bonuslar 25 Şubat – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek ve kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecek. Kampanya kapsamında kullanılmayan bonuslar 26 Mart 2023 tarihinde geri alınacak.

Aile Destek Programı için resmen son dakika müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe tam 1250 TL yatırılıyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023 projesi için tarih belli oldu! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine resmen Ocak 2023 şoku! Peş peşe açıklanan bu rakamları görenin resmen içi yandı!


Geri Dön