28 / 04 / 2024

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

Bankalar müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak amacıyla birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Garanti BBWA’dan da yeni bir kampanya duyurusu geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini paylaştı.



Garanti BBWA, düzenlediği kampanyalarla bünyesine yeni müşteriler katmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, bir yeni kampanya duyurusu daha yapan banka, Garanti BBVA Mobil uygulamasından veya bankanın resmi internet sitesinden ayda bin TL’ye BES yaptırarak birikime ilaveten bin TL kazanma imkânının olduğunu ifade etti.

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

BİN TL BES KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Mayıs - 31 Mayıs 2023 tarihlerinde Garanti BBVA Mobil uygulamasından ya da Garanti BBWA’nın resmi internet sitesinden aylık en az bin lira ödemeli DijiBES & Çocuklara DijiBES planı başlatan müşteriler, sözleşmelerine bin lira ilave yarar almaya hak kazanacak.

  • Herhangi bir neden yüzünden bin lira ve üzeri ödemeli DijiBES veya Çocuklara DijiBES yaptırma işlemi yarıda kalan müşteriler, Garanti BBVA Emeklilik İletişim Merkezi aracılığıyla E-Meklilik planına katılım sağlayarak bireysel emekliliğini başlatabilir ve söz konusu kampanyadan faydalanabilir.

İşte diğer bin TL BES kampanya detayları...


Geri Dön