28 / 04 / 2024

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...



Garanti Bonus, müşterilerine muhteşem bir kampanya sunuyor. 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya ile market alışverişlerinizden büyük bonuslar kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için oldukça kolay adımlar izlemeniz yeterli.

Öncelikle, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin BonusFlaş uygulamasına giriş yapmaları veya MARKET yazıp 3340'a bir SMS göndermeleri gerekiyor. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya sadece 9,99 TL'ye katılabilirken, diğer Bonus kart sahipleri ise ücretsiz olarak kampanyaya dahil olabilirler.

 Garanti Bonus tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Kampanya kapsamında, marketlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her ikinci harcamanızda 40 TL bonus kazanma şansınız bulunuyor. Toplamda 240 TL'ye kadar bonus kazanabileceğiniz bu kampanyada sürprizler bitmiyor. Eğer işlemlerinizi GarantiPay üzerinden yaparsanız, her ikinci işlemde ekstra 10 TL bonus kazanabilirsiniz. Böylece toplamda 300 TL'ye kadar bonus elde etme fırsatınız olacak.


Geri Dön