28 / 04 / 2024

Garanti, kentsel dönüşümde finans modelleri toplantısını gerçekleştirdi!

Garanti, kentsel dönüşümde finans modelleri toplantısını gerçekleştirdi!

Mortgage Uzmanı Garanti, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasındaki müteahhitlerle bir araya gelerek, “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Konut İnşaatı ve Kentsel Dönüşümde Finansman Modelleri” konulu toplantıları gerçekleştirdi.



Mortgage ve gayrimenkul sektörüne ilişkin uzmanlığını paylaştığı toplantılarda, Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay,Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak,Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ömer Orbay ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat konuşmacı olarak yer aldı. Katılımcılar, Garanti Mortgage’ın konut inşaatı finansman modelleri ve kentsel dönüşüm sürecindeki son gelişmeler hakkında bilgilenirken, Türkiye ekonomisinin genel görünümünü dinleme fırsatı da buldu.

 

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşüm kapsamında ülkemizde yaklaşık 6,5 milyon konut yenilenecek. Mortgage Uzmanı Garanti olarak; hem ülkemizdeki riskli yapıların yenilenmesi, hem de vatandaşlarımızın güvenli, modern, insan odaklı yaşam alanlarına kavuşması açısından kentsel dönüşümü önemsiyoruz.www.kentseldonusumcevaplari.com adresindeki sitemizde uzmanlığımızı tüketicilerle paylaşıyor, merak ettikleri soruları yanıtlıyoruz. Kat maliklerine ve müteahhitlere bire bir hizmet veren Kentsel Dönüşüm Uzman Ekibimiz, bankamıza gelen taleplere uygun finansman modellerini oluşturuyor. Mortgage sektörünün lideri olarak, rekabetçi gücümüz ve tecrübemizle, kentsel dönüşüm konusundaki projeleri desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

 



Geri Dön