03 / 05 / 2024

Gaye İntepe kimdir?

Gaye İntepe kimdir?

MOM Yapı Proje Satış Müdürü olan Gaye İntepe kimdir? Gaye İntepe bu sektöre ne zaman ve nasıl girdi? Gaye İntepe ne zamandan beri MOM Yapı'da çalışıyor? İşte Gaye İntepe'nin biyografisi...



Gaye İntepe kimdir?

Gaye İntepe, 06 Mayıs 1967 İstanbul doğumlu. Gaye İntepe, 1984’te Üsküdar Kız Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl girdiği Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden 1988’de mezun olan Gaye İntepe bugün MOM Yapı Proje Satış Müdürü.


Gaye İntepe, üniversiteden mezun olduktan sonra sırasıyla T.B.M.M Dış İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü’nde Avrupa Konseyi İlişkileri’nde uzman sıfatıyla görev aldı. Yavu İplik Sanayi A.Ş’de Pazarlama Müdürü olan İntepe, Tepe İnşaat’ın Beykoz Konakları projesiyle konut sektörüne adım attı. 


İntepe, Beykoz Konakları projesinde site yöneticiliğine eşdeğer bir pozisyon olan Kentsel Hizmetler Müdürü oldu. 


1992-1994 yılları arasında Başbakanlık Turban Turizm A.Ş’de Özel Kalem Müdürlüğü yapan Gaye İntepe, konut sektörüne bu sefer Çamlıca Konakları ile bir dönüş yaptı ve 2000-2004 yılları arasında Çamlıca Konakları Satış Müdürlüğü ve Sosyal Tesisler İdareciliği görevini yerine getirdi. 


2006 yılında Göçay İnşaat’ın Genel Müdür Asistanlığı’nı yapan İntepe, 2007-2009 yıllarında Mert İnşaat’ın Beykoz Vadi Konakları projesinin Proje Satış Müdürü olarak görev yaptı. 


2009-2010 yılları arasında Kolon İnşaat’ın Carpe Diem Konutları Proje Satış Müdürü olan İntepe, 2010-2011 arasında da Delmar Yapı/Elit Yaşam Konakları-Elit Perla Palas projesinin satış müdürlüğünü yaptı. 


Gaye İntepe, Aralık 2011’de başladığı Avrupa Holding / MOM Yapı / GLOW3 Proje Satış Müdürü görevini halen sürdürüyor.



Gaye İntepe: Kentsel dönüşüm komşuluk ilişkilerini de dönüştürüyor!
MOM Yapı Glow3 projesinin yüzde 80'i satıldı!
Gaye İntepe: Firma taksiti ve banka kredisi arasındaki farka dikkat!



Geri Dön