07 / 05 / 2024

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.




GAYRİMENKUL İSTİKRARLI YATIRIMIN ADRESİ OLDU

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki yükselme trendinin 2023'te de süreceğini kaydeden Hasan Can Çalgır, inşaat girdi maliyetlerinin yükselmeyi sürdürdüğünü belirtti. Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut üretiminin hala beklenen seviyede olmadığı için fiyatların da artmaya devam edeceğini kaydeden Hasan Can Çalgır, son 2 senede döviz, altın ve kripto paraların yatırımcılarına zarar ettirdiğini söyledi. Gayrimenkulün ise istikrarlı yatırımın adresi olmayı sürdürdüğünü kaydeden Hasan Can Çalgır, parası olan yatırımcıların gayrimenkule yöneldiğini söyledi. 

GHO olarak yurtdışına da önem verdiklerini dile getiren Hasan Can Çalgır, yatırımcılar için yeni iş ortaklıkları yaptıklarını söyleyerek, Türkiye'den yurt dışına yatırım yapmak isteyen birçok insan olduğunu sçyleyerek, Şu anda İzmir, Eskişehir, Denizli, Antalya gibi kentlerdeki bir villa için ayıracağınız bütçenin yarısıyla Miami'den bir villa alabilmeniz artık mümkün olduğunu dile getirdi.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

TOKİ'den Ankaralılara 142 yeni konut müjdesi!

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!


Geri Dön