07 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü kredi

gayrimenkul sektörü kredi

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü en hızlı günlerini yaşıyor!

Koronavirüs salgını sürecinden sonra gayrimenkul sektörü en hızlı dönemlerinden birini yaşamaya başladı. Kamu bankalarının 1 Haziran 2020’de hayata geçirdiği kredi paketi sonrasında konut kredi kullanımlarında rekor artış yaşandı.

Gayrimenkul sektörüne 'faiz indirimi' dopingi!

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesinin yerinde ve son derece mantıklı bir adım olduğunu ifade etti. Karayel, bankaların sunduğu desteğin gayrimenkul sektörünün daha hızlı toparlanmasını sağlayacağını belirtti...

Faizler düştü, gayrimenkul sektörü hareketlendi!

Kredi faiz oranlarında yaşanan düşüşler gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, önümüzdeki süreçte sektörün daha da hız kazanacağını belirtti

Gayrimenkul sektörü kredi faizlerinin düşürülmesinden memnun!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri konut kredi faiz oranlarının düşürülmesine ilişkin duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü faiz indirimleriyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğun geçici olduğunu sektörün vergi avantajları, kampanyalar ve kredi faiz  indirimleriyle yeniden canlanacağını aktardı. 

Gayrimenkul sektörünün kendi bankası olmalı! 

Cathay Group YKB Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gayrimenkul sektörünün kendi bankasının olması gerektiğini ve Konut Bank ile kredi faizlerinin düşeceğini söyledi..

Gayrimenkul sektörü ekonomiye katkı sağlamaya devam edecek!

Moody's'in Türkiye'nin kredi notuna ilişkin kararının iktisadi temellere dayanmadığını belirten sektör temsilcileri, gayrimenkul sektörünün Türk ekonomisinin lokomotifi olmaya ve yatırım yapmaya tüm hızıyla devam edeceği görüşünde.

Bünyamin Önel: Gayrimenkul sektörü harekete geçti!

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, 7 Haziran'dan sonra yaşanan siyasi belirsizliğin sona ermesiyle beraber gayrimenkul sektörünün harekete geçtiğini belirtti.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Altınhas Holding gayrimenkul sektöründe kalıcı olmak istiyor!

Altınhas Holding, uzun süredir girmeyi planladığı gayrimenkul sektörüne İş Bankası iştirakleriyle ortak şirket kurarak start verdi. İş Altınhas şirketini kuran ortaklık Ömerli'de 'Kasaba'nın 3'üncü etabını yapacak.

Doların yükselmesi gayrimenkul sektörüne yarayacak!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, doların yükselmesinin gayrimenkul sektörüne olumlu yansıdığını belirtti..

gayrimenkul sektörü kredi Haberi

gayrimenkul sektörü kredi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ve artan girdi maliyetleri sebebiyle konut üretimi azaldı; gayrimenkulde yükselen fiyatlar da konut talebinin düşmesine sebep oldu.

Yaptığı açıklamada ülkemizin her sene artan bir konut ihtiyacı bulunduğuna değinen Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada döviz artışına bağlı olarak demir, çimento ve cam gibi malzemelerin fiyatlarının arttığını ve arsa fiyatlarının da son bir senede 2 - 3 katına çıktığını kaydeden Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, tüm bunlara rağmen gayrimenkulün hala en güvenilir yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

TOPLAMDA 26 ŞUBEYE ULAŞTI

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı olarak gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştirdiklerini kaydeden Hasan Can Çalgır,...