28 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 



Yatırımcılar konut fiyatlarındaki yükselişler, kredi imkanlarının sınırlandırılması ve ekonomik zorluklar gibi nedenlerle arsa ve tarla yatırımına yöneldi. Bu kapsamda Atlas Group, 25 yıllık deneyimi ile İstanbul ve çevresinde doğayla uyumlu projelere odaklanarak sade yaşamı benimseyen kişiler için çözümler üretmeye devam ediyor.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

GELECEĞE YATIRIM YAPMA FIRSATI SUNUYOR

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Atlas Group Kurucu Ortaklarından Umut Bingöl, ekonomik koşullarda sade yaşamı tercih eden yatırımcılar için çözümler sunduklarını açıkladı. Özellikle Arnavutköy gibi geleceğin şekillendiği bölgelerdeki mega projeler, arsa kooperatifçiliği ile birleşerek Türkiye'nin geleceğine yatırım yapma fırsatı sunduğu belirtildi. 

Bingöl, hayata geçirdiği projelerinde minimalizmin temel ilkelerine vurgu yaparak, yatırımların en güvenilir aracının arsa kooperatif sistemi olduğunu belirtti. 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Çatalca, Tekirdağ İzmit gibi bölgelerde tiny house projelerine odaklanan Atlas Group, kooperatifçilikle beraber düşük maliyetli ve demokratik bir yatırım ortamı sağlıyor.

Bu kapsamda yapılan projelerin hızlı ve yoğun yaşamı basitleştirmeyi hedeflediğini belirten Bingöl, müşteri hacminin yüzde 400 arttığı, ekibin ise yüzde 50 büyüdüğü bu süreçte, minimalizmle gürültüden uzaklaşmayı ve kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeye vurgu yaptı. 

FAİZ ORANLARI ARSA SATIŞLARINI ETKİLEMEDİ 

Umut Bingöl, arsa ve tarla satışlarındaki artışlarda,  faiz oranlarındaki artışın, kredili konut satışlarındaki azalışın etkili olduğunu ve doğru arsa yatırımının ileride değerinin artırabileceğine vurgu yaptı.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

 Yılın ilk 7 ayında gayrimenkul satışlarında arsa ve tarla yatırımlarının öne çıktığını blirten Bingöl, bunun başlıca sebeplerinin pandemi süreci ve deprem riski olduğunu aktardı.

 Bingöl, tarla piyasasındaki artışın yatırımcıları cezbettiğini söyledi.  Arsa kooperatifi ile küçük payda parasına sahip olanların tapu sahibi olabildiğini, doğru arsa yatırımının da fiyatları artırabileceğinin hatırlatmasını yaptı. 

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Geri Dön