04 / 05 / 2024

Gayrimenkul zengini Andrew Francis Lippi gözaltına alındı!

Gayrimenkul zengini Andrew Francis Lippi gözaltına alındı!

ABD’de geçen hafta 8 milyon dolarlık bir ada satın alan Andrew Francis Lippi, süpermarkette hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.



ABD'nin Florida eyaletinde Key West bölgesinde bulunan Thompson Adası'nı 8 milyon dolara satın alıp adını duyuran 59 yaşındaki Andrew Francis Lippi, Kmart adlı bir süpermarketten 300 dolarlık ev eşyası çaldı.

Sputnik News'ta yer alan habere göre; Lippi’nin marketten kahve makinesi, LED ampül, nevresim takımı gibi ürünler aldığı daha sonra bunları iade etmek istediği ancak paketlere orijinal ürünleri koymadığı söyleniyor.

KAHVE MAKİNASI KUTUSUNDAN BASKETBOL TOPU ÇIKTI

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre; Lippi'nin 165 dolara satın aldığı kahve makinasının iade edilen kutusundan basketbol topu çıktı. İade edilen nevresimin takımı paketinde ise sadece yastık kılıfı bırakıldı. Ampül kutularında ise eskileri vardı.
Miami Herald’e konuşan Lippi ise suçlamaları reddetti ve olayın 'ticari anlaşmazlık' olduğunu iddia etti.

Hırsızlık söylentilerini ‘çok karmaşık’ diye ifaden eden Lippi, “konuşmamayı tercih ederim” dedi. Lippi’nin 18 Nisan’da mahkemeye çıkması planlanıyor.

Key West’e doğrudan erişimi olan tek özel ada olarak bilinen Thompson Adası'nın yanı sıraAndrew Francis Lippi'nin  Key West'teki ünlü tatil köyü Real World'ün de sahibi olduğu biliniyor.


Geri Dön