18 / 05 / 2024

ABD süpermarket hırsızlığı

ABD süpermarket hırsızlığı

ABD’de geçen hafta 8 milyon dolarlık bir ada satın alan Andrew Francis Lippi, süpermarkette hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Kentsel dönüşümde devrim gibi bir dönem! Dönüşüm süreci hızlanıyor!

6 Şubat deprem felaketi kentsel dönüşümün önemini bir defa daha gösterdi. Hız kazanan çalışmalarla, afet riski altındaki bölgelerin dönüştürülmesine ilişkin yasa düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Düzenlemelerin ortak hedefi ise dönüşüm sürecini hızlandırmak.

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

ABD süpermarket hırsızlığı Haberi

ABD süpermarket hırsızlığı

ABD'nin Florida eyaletinde Key West bölgesinde bulunan Thompson Adası'nı 8 milyon dolara satın alıp adını duyuran 59 yaşındaki Andrew Francis Lippi, Kmart adlı bir süpermarketten 300 dolarlık ev eşyası çaldı.

Sputnik News'ta yer alan habere göre; Lippi’nin marketten kahve makinesi, LED ampül, nevresim takımı gibi ürünler aldığı daha sonra bunları iade etmek istediği ancak paketlere orijinal ürünleri koymadığı söyleniyor.

KAHVE MAKİNASI KUTUSUNDAN BASKETBOL TOPU ÇIKTI

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre; Lippi'nin 165 dolara satın aldığı kahve makinasının iade edilen kutusundan basketbol topu çıktı. İade edilen nevresimin takımı paketinde ise sadece yastık kılıfı bırakıldı. Ampül kutularında ise eskileri vardı.
Miami Herald’e konuşan Lippi ise suçlamaları reddetti ve olayın 'ticari anlaşmazlık' olduğunu iddia etti.

Hırsızlık söylentilerini ‘çok karmaşık’ diye ifaden eden Lippi, “konuşmamayı tercih ederim”...