27 / 04 / 2024

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Habertürk televizyonunda canlı yayınlanan bir programa katıldı. Bakan, İstanbul-Ankara arasında yapılacak olan süper hızlı tren projesi ile birlikte iki şehir arasındaki seyahat süresini kısaltacak müjdeyi açıkladı. İşte ulaşımda yeni bir çığır açacak Süper Hızlı Tren projesinin tüm detayları...

İSTANBUL-ANKARA ARASI ULAŞIMDA DEV PROJE: SÜPER HIZLI TREN 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunarak, hızlı tren projeleriyle ilgili heyecan verici gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasında yapılacak olan süper hızlı tren projesi ile seyahat süresini dramatik şekilde kısaltacak olan bir müjdeyi verdi.

Bakan Uraloğlu, İstanbul -  Ankara  hızlı tren projesi hakkındaki son durumu aktarırken, "Önümüzdeki sene sonuna doğru bu iki noktadaki çalışmalarımız tamamlanacak ve İstanbul - Ankara arası ulaşım süresi 2.5 saate düşecek." şeklinde önemli bir açıklama yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ: GÜZERGAH TESPİTLERİ BAŞLADI

Bunun yanı sıra, Bakan Uraloğlu, yeni bir "Süper Hızlı Tren" projesinin gündemde olduğunu açıkladı. Bu projenin Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından doğrudan talimatlandırıldığını ifade eden Bakan Uraloğlu, proje çalışmalarının ve güzergah tespitlerinin başladığını belirtti.

"İKİ ŞEHİR ARASI 80 DAKİKA OLACAK"

Bakan Uraloğlu, bu yeni projenin önemine vurgu yaparak, "Bu projede iki il arasındaki seyahat süresi sadece 80 dakika olacak. Muhtemelen iki istasyon bulunacak ve yeni bir güzergah belirlenecek. Proje henüz tam anlamıyla hayata geçmedi, ancak güzergah tespiti için ilk adımları attık." diye konuştu.

Bu müjdeler, ülkedeki ulaşım altyapısının daha da gelişeceği ve seyahatlerin daha hızlı ve verimli hale geleceği bir geleceğe işaret ediyor. Hem İstanbul - Ankara hızlı tren projesindeki iyileştirmeler hem de yeni "Süper Hızlı Tren" projesi, ülkenin ulaşım sektöründe önemli bir ilerleme kaydetmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Bakan olası İstanbul Depremi ile ilgili konuştu: "Depremde tahliye planlarımız hazır"

Bankalarda yeniden promosyon yarışı başladı: İşte yeni rakam...

Meteoroloji'den sarı alarm! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Sokağa çıkmadan önce iki kere düşünün

Toplu sözleşme anketi: Memurlar her 3 ayda bir zam istiyor


Geri Dön