06 / 05 / 2024

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar için ''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' dedi ve dolardaki beklentisini açıkladı. İslam Memiş'ten keskin cevap...



GAZI ALAN BEKLESİN...

Bu hafta dolar için FED tarafından bir gaz verileceğini söyleyen Memiş: "Gazı alanlar da bu yıl dolarda 40 lirayı beklemeye başlayacak. Bu hafta sosyal medyada para piyasalarının gündemi dolar dolacak" dedi. 

İSLAM MEMİŞ'TEN KESKİN CEVAP

İslam Memiş, her konuşmasında doalrı olamdığını ve dolardaki beklentisini şu sözlerle açıkladı: "Yol arkadaşlarım ile kısa vade için 18’den çıkış yapmıştık." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön