27 / 04 / 2024

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini dile getirdi.



Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini söyledi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nurdağı ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında, depremlerin ilk gününden itibaren devletin afetzedelerin yanında olduğunu söyledi.

Gaziantep teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Yaptığı açıklamada şehirde çalışmaların devam ettiğini belirten Gaziantep Valisi Davut Gül, "Şu an itibarıyla Gaziantep'in bütün ilçelerinde yıkık, ağır hasarlı, acil yıkılacak ya da orta hasarlı binası olan hak sahibi denilebilecek bütün vatandaşlarımıza konteynerleri teslim ettik. Konteynerleri teslim edilen ancak kurulmayan yüzde 1'lik bir kesim var. Önümüzdeki hafta içerisinde onlar da tamamlanmış olacak." diye konuştu.

Gaziantep Valisi Davut Gül açıklamasında şehirde ticari hayatın canlanması ve kamu hizmetlerinin verilmesiyle ilgili çalışmaların da aksamadan sürdüğünü kaydetti.


Geri Dön